Skapa bättre hälsa på 21 dagar

Skapa bättre hälsa!

21 dagar för upplevelsen av kropp, sinne, hjärta & själ i balans

Hur ser din hälsa ut?

Ta del av n intensiv kurs som leder dig till bättre hälsa.


Du kommer i den här förinspelade kursen få tillgång till 21 samtal med Lars & Marika där dom via telefon skiftar det som står i vägen för att uppleva optimal hälsa.


Marika & Lars är FlödesExperterna som har skapat FlödesTräning. Dom har kunskapen, gåvorna och insikterna att öppna upp ett Flöde inom dig som skapar ett helt nytt liv.Pris: 1999 kr


För att köpa kursen klicka på Köp Nu här under och du får din produkt direkt till din mail. Laddas ner från Dropbox


Vill du veta hur du enkelt går tillväga för att handla klicka här

Känner du att du får tillgång till hela din kraft? Eller är det som att oavsett hur mycket rätt beslut du tar genom att äta, sova och motionera rätt så vet du att det finns mer? Eller har du helt enkelt gett upp hoppet om en kropp i balans och harmoni och det känns som att det är ouppnåeligt?


Stämmer något av dessa påståenden in på dig?


 • Du känner dig obekväm med din kropp.
 • Du tränar mycket men känner dig ändå trött.
 • Du äter näringsrik kost ändå får du inte tillgång till lättheten.
 • Du lever ett liv där du känner dig osedd, ohörd och oälskad.
 • Du upplever att oavsett hur mycket du pushar din kropp så får du inte rätt resultat.
 • Du vet att det finns en större balans mellan kropp, sinne, hjärta & själ men du får inte tillgång till den.
 • Du tvivlar ofta på dig själv och vad som är möjligt i ditt liv.
 • Du känner dig ensam och har svårt att känna kärlek inom dig.
 • Du upplever att du inte har förmågan att skapa ett hälsosamt liv.


Om något av dom här ovanstående påståendena stämmer in på dig behöver du inte längre söka efter hur du ska få hjälp! ALLT det HÄR och MYCKET MER kommer du släppa taget kring under 21 dagar tillsammans med Lars & Marika. Det spelar ingen roll om du är medveten om dig själv och din kropp, otränad eller hur du lever ditt liv idag ALLA kan öppna upp till ett hälsosammare liv på ett djupare plan.Vi behöver inte bara träna våra fysiska kroppar för att måbra utan vi behöver även träna oss på att vara i vårt naturliga flöde. När du övar dig på att vara i ditt naturliga flöde känner du trygghet, självkänsla, lycka, kärlek och det smittar av sig i alla relationer runt omkring dig.


Du kommer uppleva


 • 21st förinspelade telefonsamtal vägledda av Lars och Marika Tapper som skapar mer Flöde och hjälper dig med transformationer samt skapar förståelse kring vad hälsa egentligen är.


 • Hur vi skapar nya nervbanor för att bryta mönster och inlärda beteenden.


 • Hur vi släpper blockeringar som håller dig tillbaka från att uppleva kropp, sinne, hjärta och själ i balans


Det här handlar samtalen om ...


1. Öppningsceremonin


2. Sätt ord på dina förväntningar och möt tryggheten inom dig


3. Öppna upp till känsligheten inom dig


4. Förstå vad din kropp egentligen är och hur mycket den älskar dig genom en aktivering ut i kosmos


5. Scanna din kropp


6. 3 Underbara transformationer


7. Sätt ord på det du vill dölja


8.  Är du redo att förlåta?


9. Se allt som det är


10. Mat, en av hörnstenarna till ett liv i balans


11. Sömnen, varför sover vi ?


12. Stress


13. Hur vi får självkänslan i topp


14. Vad skapar ohälsa?


15. Vad bär vi omkring på?


16. Skapa fokus för att skapa flöde


17. Låt hälsan skapas igenom dig


18. Döden knackar på dörren


19. Acceptansen är vägen till ett liv i lätthet oavsett vad som pågår med din hälsa


20. Vår fysiska kropp är begränsad


21. Du är valet som skapar förändringenVad detta innebär med andra ord är...


Du tillåter dig att komma i kontakt med energin som skapar känslorna som sen skapar tankarna, som sen skapar våra beteenden medvetna och omedvetna. Du kommer även uppleva hur det känns att transformera det du innan gjort till sant, för att uppleva den du verkligen är som vet hur du ska leva för att uppleva hälsa, välmående och balans.


Ju mer ärlig du är till dig och din upplevelse INOM DIG ju mer släpper du dig fri från gamla programmeringar och därigenom får du tillgång till en helt ny verklighet, inte genom det du gör utan genom den du tillåter dig att vara.

Kommentarer från deltagare.

Hej!

Efter den fantastiska kursen "21 dagar skapa bättre hälsa"

Förstår jag äntligen uttrycket

Sluta kämpa - börja Leva

Kram

Yvonne

Hej magiska och underbara ni!

Jag är så tacksam för denna kurs som har öppnat upp en helt ny värld inom mig, som jag aldrig trott varit möjlig.


Som Lars sa ”du är inte samma person som för 21 dagar sen, kolla dig i spegeln och in i ögonen och se att det är någon annan där”. När jag ser mig i spegeln så ser jag en tjej som äntligen har kommit hem, som glittrar och skiner och som LEVER! Tack vare ER och alla som varit med i kursen.


Jag minns speciellt samtal 7 som handlade om att släppa sig själv fri. Det samtalet var så kraftfullt och starkt, alla öppnade sig, det blev en sådan gemenskap och genom de andras upplevelser skiftade så mycket inom mig. Även samtalet om sömn betydde mycket för mig då jag äntligen efter flera års mardrömmar försonades med min värsta mardröm, och kunde släppa taget om den. Något jag aldrig trodde jag skulle göra innan kursen började!


Jag är så tacksam för att jag hittat hit till denna kärleksfulla familj, till platsen jag alltid drömt om att vara på.


Dessa 21 dagar har varit magiska och jag ser så framemot 25 dagars kursen!!!


Varma kramar från Anna

Jag blev lyft och tog fram saker i mig själv med kärleksfull guidning av Lars och Marika. En stor känsla av kärlek växte i mig genom hela kursen.

Lars och Marika är två ljus hjälpare som med sitt flöde..sin kunskap och känsla.. ger en sån vacker helhet och budskap som bara flödar i kärlek.

Det var kärlek rakt igenom hela kursen


- Havannah

Det var en upplevelse att få delta i kursen, som var blandad med både spänning, rädsla, glädje, värme och kärlek! Alla samtalen erbjöd en fantastisk upplevelse och det var känslor som bubblade upp i mig som jag inte fanns där. Det var häftigt att även få dela med sig av mina upplevelse och höra/känna av de andra som var med på samtalen.


Efter kursen så har jag blivit mer lugnare i mig själv och tillåter det som behöver komma upp få göra det. Jag är inte rädd när det kommer starka känslor(det jag tidigare kallade ångest) inom mig, utan vet att det är min vän som vill säga mig något och låter känslan fylla mig istället.


Jag har fått lite lättare för att ta djupa andetag och vara i medveten närvaro


Kram Josefin

Hej Marika och Lars.

Jag får börja och tacka för den enorma kärlek ni har inom er. Jag tvekade att vara med men jag gjorde ett val som jag aldrig kommer glömma och för det är jag tacksam.     


Jag har blivit så trygg med mig själv när jag är ensam, det känns som om jag blir född på nytt. Jag förstår nu av allt jag har gått igenom att det var tänkt så för att vara där jag är i dag.


Ingen ska få skada mig igen. När ämnet döden kom upp var det mycket smärtsamt. Jag är rädd för döden.  Delningen som Josefin gjorde när hon släppte fram sin sårbarhet och grät.  Den gråten glömmer jag aldrig. Att gråta som hon gjorde det var så stort och äkta. Så ska alla barn få gråta. Jag kände sån omsorg om henne och hade velat hålla om henne. 


Det finns inga ord för hur tacksam jag är till livet  och att ha fått kontakt med er är det bästa  som hänt  mig.


FÖR MIG ÄR DET LILLA DET STORA.                TACK FÖR ATT NI FINNS. VARMA KRAMAR till er och alla fina själar  som var med på kursen och visade  vägen. 


- Carina

Hej Marika och Lars. Jag är så tacksam att jag valde att vara med fast hela min kropp sa något annat. Det som berör mig djupt att ni som  är uppe i ett småbarnsliv. Avsätter 21 dagar för era medmänniskor.  Det är vackert och stort. Att få tillfälle att vara med er 21 kvällar och framförallt att jag har nåt att längta till varje dag.


Kram Hanna

SAMTAL 7 var ett avgörande samtal för mig. Vilket mod. Jag är så tacksam att ni finns för mig och visar mig vägen. Jag har även nu på  morgonen kramat om mitt ex och varit förlåtande som vi fick lära oss genom kursen. Jag behöver inte längre känna agg och sorg över vad han gjort. Jag kan känna kärlek att jag är här nu. Det är det bästa som hänt mig. Det finns inga ord vad ni betyder för mig.


TACK

Kristina

       VARFÖR VÄLJA OSS?


 • En investering för livet
 • Nöjda kunder
 • Lång erfarenhet

KONTAKT


info@varamedveten.se

Lars: 0708 34 64 81

Marika: 0723 50 83 53