Skapa en ny start på 14 dagar

Skapa en ny start på 14 dagar

Är du redo att ta kommandot och skapa en förändring?

VI TAR INTE EMOT FLER ANMÄLNINGAR TILL DENNA KURSEN!!!

Ditt liv är ett resultat av dina tidigare val, så frågan är om du är tillfredsställd eller om du vill välja annorlunda för att uppleva något annorlunda?


Du kommer under 14 dagar vara tillsammans med Lars & Marika via grupptelefonsamtal, för att lära dig hur du skapar en ny start i ditt liv och därigenom få ditt liv i den riktningen du vill.


Marika & Lars är FlödesExperterna som har skapat FlödesTräning. Dom har kunskapen, gåvorna och insikterna att öppna upp ett Flöde inom dig som skapar ett helt nytt liv.


Startar:  4 mars kl 20:30


Plats: Från din telefon


Kostnad: 499 kr går att betala på 2 gånger

Är det dags för en ny start?

Speglar ditt liv det du vet är möjligt inom alla områden? Känner du att du lever livet till din fulla potential? Finns det vissa områden i ditt liv som du upplever att du sitter fast inom? Vill du få hjälp till en nytändning i livet och därigenom skapa en ny start?


Stämmer något av dessa påståenden in på dig?


 • Du känner att dagarna rullar på och du inte har möjligheten att skapa en förändring.
 • Du känner att livet är rörigt och vet inte riktigt vart du ska börja förändringen.
 • Du jobbar aktivt med att höja din frekvens men livet känns inte lättare.
 • Du lever ett liv där du känner dig osedd, ohörd och oälskad.
 • Du vill förändra något område i livet men vet inte hur.
 • Du vet att det finns en större balans mellan kropp, sinne, hjärta & själ men du får inte tillgång till den.
 • Du tvivlar ofta på dig själv och vad som är möjligt i ditt liv.
 • Du känner dig ensam och har svårt att känna kärlek inom dig.
 • Du upplever att du inte har förmågan att skapa ditt drömliv.


Om något av dom här ovanstående påståendena stämmer in på dig behöver du inte längre söka efter hur du ska få hjälp! ALLT det HÄR och MYCKET MER kommer du släppa taget kring under 14 dagar tillsammans med Lars & Marika. Det spelar ingen roll hur du upplever ditt liv idag, vi alla kan öppna upp oss till ett liv på ett djupare plan.


Vi behöver inte bara träna våra fysiska kroppar för att måbra, utan vi behöver även träna oss på att vara i vårt naturliga flöde. När du övar dig på att vara i ditt naturliga flöde känner du trygghet, självkänsla, lycka, kärlek och det smittar av sig i ditt liv, så du får kraften att skapa en ny start.


Du kommer få


 • 12 live telefonsamtal kl 20:30 som skapar mer Flöde och hjälper dig med transformationer.
 • 2 reflektionsdagar.
 • Förståelsen kring vad som ska till för att skapa en förändring.
 • Lära dig hur du bryter mönster och inlärda beteenden.
 • Känna hur vi släpper blockeringar som håller dig tillbaka och skapar motstånd till att skapa den förändringen som du drömmer om.
 • Varje samtal inspelat så du i efterhand kan ladda ner dom.
 • Meditationer för att stötta dig i din process.


Det är uppenbart att transformationen är kraftfull, och denna gången fokuserar vi enbart på att skapa en ny start i en daglig FlödesTräning OCH VI GÖR DET PÅ 14 dagar, för att helt omforma all form av brist, ensamhet och känslan av att inte ha tillgång till det du vill i ditt liv. Personer har redan förvandlat de mest krävande omständigheterna genom dom senastekursen som sker dagligen via telefon -Ta kommandot i ditt liv på 21 dagar och 21 dagar för att skapa frihet med pengar och Skapa kärleksfulla relationer på 21 dagar som Marika & Lars erbjudit.


Förstå att den delen av dig som desperat längtar efter ett större liv, är också den delen som kommer att göra motstånd till att ta emot mer. Detta leder till att du omedvetet undviker valen som är förknippade med att skapa förändring. Så det är HÄR DU MÅSTE TA ETT AKTIVT VAL, att gå förbi den delen av dig som inte vill vara med på den här unika möjligheten, OM DU VILL uppleva ditt drömliv som du är sååååååå värd!!Genom 14 dagar av transformation hjälper du Lars & Marika att skapa den faktiska produkten som kommer komma ut till kund.


Så, genom att vara med hjälper du till med skapandet, vilket är en unik möjlighet att frigöra alla hinder du personligen har kring att skapa en förändring som leder till välmående, balans och lätthet.


Så vi söker dig som vill vara med och skapa tillsammans med Marika & Lars för att få förutsättningarna att lära dig vad som ska till för att skapa en förändring.


VIKTIG INFORMATION - Vara Medveten

Vara Medveten kan skapa förändring på dina fysiska, emotionella och mentala tillstånd samt skapa förändringar på många andra områden i ditt och andras liv. Vara Medveten är inte istället för att uppsöka läkare eller sjukvård om du eller någon annan är sjuk och i behov ​av vård.

       VARFÖR VÄLJA OSS?


 • En investering för livet
 • Nöjda kunder
 • Lång erfarenhet

KONTAKT


info@varamedveten.se

Lars: 0708 34 64 81

Marika: 0723 50 83 53