MENTORSPROGRAM

MentorsProgram

Uppgradera dig till ett helt nytt liv

Är nu rätt stund för dig att vara den ledaren som du är född att vara?


MentorsProgram i Flöde tar dig på en expansionsresa som inget annat. Det är det mest värdefulla verktyget för att uppleva allt du kommit hit för att vara.


Expandera utanför din bekvämlighetszon och fördjupa din inre koppling till det som betyder mest. När du är i kontakt med vem du är till din natur faller allting i livet på plats.


Vägledningen av mentorer är det kraftfullaste sättet att få tillgång till vibrationerna och frekvenserna som gör att du faller in i ditt autentiska jag helt enkelt.


Lars och Marika Tapper har nu möjligheten att vägleda dig som mentorer. Dom ser mentorskap som ett sätt att påminna eleven om det dom redan vet, men glömt. Dom är här för att hjälpa dig att belysa vägen till frihet och visar dig vägen ut ur illusionen av begränsningar.


Pris: 12.499 :- i månaden minimun 4 månader


För att ansöka om att vara med fyll i formuläret längre ner på sidan.

Vad kan du förvänta dig?

- En obeskrivlig tranformation som förändrar ditt liv för alltid!!!

Livet är en serie av sammankopplade erfarenheter. Din koppling till Flödet, dina känslor, dina relationer, din karriär och dina drömmar är alla sammanvävda.


När du utökar din förmåga att komma åt din obegränsade natur genom engagemang, övning och repetition, initierar du en vibrationsvåg som filtrerar in till alla delar av livet. Maximal passion, livlig hälsa, ekonomisk frihet, djupare intimitet och förstärkt inre koppling är bara några av effekterna av denna energi expansion.


Att söka efter din fulla potential ensam är som att försöka hitta en begravd skatt utan en karta. Med hjälp av Lars eller Marika kommer du att styras med tydlighet och insikter som bara deras erfarenheter kan ge.


Det är inte tur eller slump som skapar framgång. Människor som har bemästrat rikedom, hälsa och visdom vet att det snabbaste sättet för personlig, andlig och ekonomisk tillväxt är genom mentorskap.


Vägledningen från en betrodd och skicklig mentor driver dig bortom vad du trodde var möjligt och ger dig möjligheten att expandera förbi dina förutbestämda begränsningar och för dig mot den oändliga potentialen som ligger i din natur.


Det finns ingen kurs, program, bok eller retreat som någonsin kan jämföras med dem råd som erbjuds av en betrodd mentor som redan har upptäckt vägen till ett liv som flödar i kärlek, passion, kreativitet, överflöd och syfte.
Är du redo att uppleva...

Orubblig styrka och mod


Erfarenheten av självkänsla kommer från att stärka inre styrka, mod och självinsikt.

Hur skapar man denna erfarenhet utan att gå tillbaka till gamla mönster och beteenden? Med vägledning av en mentor som kan befria dig från allt som håller dig fast i det förflutna.


Ansvar


Hur många gånger har du sagt till dig själv att du vill göra någon förändring för att sen hamna tillbaka till dina gamla mönster en vecka senare? Även de mest framgångsrika individerna kämpar med ansvar.


Lars & Marika ger dig möjligheten att hedra ditt ord till dig själv och följa dem nödvändiga stegen för att hjälpa dig att uppnå dina mål och drömmar snabbare med hjälp av vibrationer och frekvenser.


Långsiktiga resultat


 • Prioriterar dig själv och ditt Flöde
 • Stämma av om dina relationer är i linje med dig
 • Transformerar tidigare sår och trauman
 • Tillväxt och expansion inom alla områden i ditt liv
 • Nya affärsmöjligheter och hjärtbaserade förmögenhetsstrategier
 • Energi frigörelse från en livstid av missbruk och lidande
 • Transformationen från offer till frihet
 • Och viktigast av allt, tillgång till en vardaglig FlödesTräning som leder andra människor till genombrott genom din närvaroOm du vill uppleva ett annorlunda liv behöver du göra ett annorlunda val som visar sig så här


 • Friheten att leva i linje med ditt autentiska jag och gå bortom dina mentala begränsningar och mönstret som gör att du känner dig fast.
 • Överflöd som börjar inom dig och sprider sig till alla delar i ditt liv. Oavsett om du vill ha klarhet för att starta företag från hjärtat, hitta ditt syfte eller transformera tyngden som blockerar dig från ditt överflöd.
 • Harmoni och balans som ger näring i alla delar av vem du är och vem du kommit hit för att vara.
 • Flödet som hjälper dig att flyta genom livet sammankopplad till källan av energi och det stora inom dig hela tiden.
 • Glädjen som ger dig tillgång till din oändliga potential för att ständigt expandera och uppleva djupare nivåer av kärlek, lätthet och frid.Vad ingår


 • 1 öppningssamtal för att lägga grunder för dina månader och precisera dina mål
 • 3 Privata samtal i månaden för att organisera din energi så att den är i linje med dina mål             

( 2 samtal x 30 min och 1 samtal x 60 min )

 • Special meditationer som är personliga för att justera just ditt system så kropp, sinne, hjärta & själ hamnar i balans


ANSÖK HÄR

DU MÅSTE VARA FÖRBEREDD FÖR MINIMUM 4 MÅNADERS COACHNING.


Jag förstår att genom att svara på frågorna här nedan kommer jag bli granskad för att delta på Lars och Marikas mentorsprogram. Jag är också ekonomiskt kapabel att göra ett 4 månaders commitment för detta program utan onödig ekonomisk börda för mig själv eller min familj.

Ja, jag förstår och är redo att börja omedelbart.
Nej, jag är inte redo att börja omedelbart men jag skulle vilja skapa min ansökan nu för en väntelista i framtiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ansvarsfriskrivning: Informationen som tillhandahålls i Lars och Marikas program erbjuds inte som medicinsk eller psykologisk rådgivning och bör inte betraktas som medicinsk eller psykologisk rådgivning. Det är inte meningen att du ska ersätta din relation med dina vårdgivare eller att du slutar ta mediciner. Sök alltid råd från en läkare eller kvalificerad sjukvårdspersonal angående mentala, fysiska eller känslomässiga förhållanden

       VARFÖR VÄLJA OSS?


 • En investering för livet
 • Nöjda kunder
 • Lång erfarenhet

KONTAKT


info@varamedveten.se

Lars: 0708 34 64 81

Marika: 0723 50 83 53