MASTERMIND

SE HIT ALLA COACHER, VÄGLEDARE, TERAPEUTER, HEALERS, INSTRUKTÖRER, INSPIRATÖRER & MENTORER


Hur du tar din business till nästa nivå på 2 månader utan att kämpa hårdare

Bara Några Få Platser Tillgängliga. Om Denna Sidan Är Aktiv Då Menas Det Att Dörrarna Är Öppna För Att Fylla Platserna... Men Bara För En Begränsad Tid

VI TAR INTE EMOT FLER ANSÖKNINGAR

TILL DET ULTIMATA LYFTET 2019

  • Det ultimata lyftet är ENDAST för människor som är villiga att... 1) Ge 100% av sig själv 2) Bli vägledda 3) Expandera 4) Ha roligt. Om du kan göra dessa 4 sakerna, kanske det här är en MasterMind för dig.

   

  • Det ultimata lyftet vänder sig till dig som har en verksamhet och är redo att samarbeta på en hög nivå tillsammans med supersjälar, som är villiga att ta nästa steg in i något större.

   

  • Det här är INTE ett sammanhang där vi träffas, fikar och slösar bort dyrbar tid på saker som inte genererar resultat av inre styrka. HÄR är det FULLT FOKUS på att höja din inre frekvens, skapa klarsynthet och medvetenhet.

   

  • Det här är INTE för personer som bara vill betala för att komma med i denna exklusiva grupp, utan att vara villiga att göra jobbet till att vakna upp in ett större liv. Vi är inte här för att ha önsketänkande om att vakna upp in i ett annat liv utan att göra dom nödvändiga stegen.

   

  • Det här är en grupp där vi delar våra stora visioner och är på ett uppdrag att göra ett avtryck i världen som kan ses flera generationer från nu.


Fyll I Din Ansökan Idag För Att Vara Med På Det Ultimata Lyftet Som Startar Med Ett Live Event I Eskilstuna Den...


Startar 28 September Kl 10:30


 Slutar 29 September Kl: 14:30

Du Kommer Ta Del Av Visdom, Insikter, Verktyg Och Support. Var Redo För Att Ta Ditt Liv Till Nästa Nivå Genom Det Ultimata Lyftet!

Detta Kommer Bli Den Bästa MasterMind Du Har Varit På

Paulina Rather


Marika kan vägleda dig i ditt liv. Hjälper dig att skifta perspektiv och energi. Hon är personlig, speciell och väldigt professionell.

Ulrika Välitalo


Marika har hjälpt mej att förstå att livet kan vara något fantastiskt och att jag är älskad precis som jag är. Från att ha varit helt styrd av skuld och skam och prestation märker jag att mitt driv nu kommer från kärlek och en önskan om att jag ska må bra och utvecklas i första hand.

Anna Smedberg


Marika är fantastisk på att vägleda och hjälpa andra att frigöra blockeringar för att komma hem till självkänsla, kärlek och kraft o glädje.

Varför Behöver DU Denna MasterMind? Och Varför Är NU Rätt Tid För Att Anmäla Sig? 


 • Bästa Supporten... Alla måste genomgå ett ansökningstest för att komma in i gruppen, så vi kan kvalitetssäkra att varje person är en perfekt matchning för att vara högt motiverad, kärleksfull och kompetent. • Bli En Ledare Inom Personlig Utveckling... Marika Tapper tror verkligen att en av dom kraftfullaste krafterna är när flera likasinnade personer sätter sin avsikt åt samma håll, för att öppna upp till ny kunskap som inte fanns tillgänglig innan gruppen samlats. Så om du är redo att växa in till en ledare som inte backar när det blåser, är det här den perfekta platsen att vara på. • Lär Dig Från En Av Dom Bästa... Marikas resa in i oändliga möjligheter är explosionsartad och förmågan att skapa transformation är en av hennes starkaste gåvor. Vill du ta dig igenom inre begränsningar som håller dig tillbaka? Då är Marika personen du vill ha som din vägledare, då hon med sin pricksäkerhet lär dig verktygen att ta dig förbi dina inre hinder. • Vi Gör Det Tillsammans... Låt inte din inre potential vänta för länge på att komma ut. Världen behöver din röst och din kärlek kan skapa mirakel. Låt oss tillsammans skapa ditt nästa steg... Om du läser den här texten VET DU att rätt stund för dig att säga ja till dig och säga ja till livet ÄR NU! Låt inget stå i vägen för dig och dina drömmar. • Få Ett Annorlunda Resultat... Vad tror du kommer bli annorlunda om du inte är villig att göra ett annorlunda val? Tillåt inte ditt drömliv vänta på dig, utan agera nu för att få ett annorlunda resultat. Livet blir annorlunda när du skapar annorlunda förutsättningar för dig, ditt liv och din business. Ditt drömliv väntar på dig och du tar dig dit genom det ultimata lyftet!


VI TAR INTE EMOT FLER ANSÖKNINGAR

TILL DET ULTIMATA LYFTET 2019