Lär dig FlödesTräna

Lär dig FlödesTräna

24 Oktober kl 20:00 startar den populära kursen igen

Lyssna på videos här ovanför OCH KÄNN EFTER om NU är rätt stund FÖR DIG att anmäla dig till en helt unik kurs

Är nu rätt stund för dig att gå från teori TILL UPPLEVELSE av Medveten Närvaro och FlödesTräning?


Under 6 veckor kommer du varannan dag få en inspelad video, där du får en skrivövning för att komma i kontakt med ditt omedvetna trossystem, som håller dina begränsningar och problem på plats. Du kommer dessutom få en balanserande meditation och 7 st live telefonsamtal. Du kommer lägga ca 30 minuter på dig själv varje dag för att skapa det livet du är designad att leva.


Kursen skapas av Lars och Marika Tapper som är FlödesExperter och skaparna bakom FlödesTräning.


Pris: 999kr

Går att delbetala på 3 gånger


Finns även möjlighet att köpa till en healing produkt läs mer här nedan.


KURSEN KOMMER SPELAS IN OCH SÄLJAS UT TILL KUND

SÅ DU HJÄLPER ANDRA ATT UPPLEVA MER AV SIG SJÄLVA GENOM ATT BIDRA MED DIN NÄRVARO

Därav priset ord 2499kr


Klicka på Köp Nu knappen eller Swisha 123 528 5036 (Om du swishar maila info@varamedveten.se så din plats blir registrerad)

Betala hela din kurs här nedan

Delbetala din kurs genom att göra din första betalaning här nedan

Hur går kursen till?

Vad är ditt STÖRSTA problemområde i ditt liv precis just nu? Var är det MEST kamp? Var är det störst brist?


Pengar, relationer eller hälsan? Eller handlar det mer om att släppa taget om en händelse, bryta en vana, sluta värdera eller transformera begränsande tankemönster? VAD HAR DIN UPPMÄRKSAMHET? Du kommer välja DITT OMRÅDE som du kommer tillåta dig att utforska under 6 veckor för att möta ditt problem från en annorlunda energi och då kommer du uppleva att ditt problem är din största gåva.


Vi startar 24 Oktober kl 20:00 med ett grupptelefonsamtal och samlar energierna som blir det transformerande startskottet för hela kursen. Hela kursen är på distans och du kommer få inspelningarna av alla samtal så OAVSETT om du har möjlighet att närvara på samtalen eller inte har du möjlighet att få ett perspektivskifte du inte visste var möjligt.


Du kommer få en skrivövning som du kommer göra varannan dag och varannan dag kommer du läsa det du skrev dagen innan. Efter din process kommer du gå in i en vägledd meditation för att frigöra det som kommit upp under övningen.


Varje torsdag är ett nytt grupptelefonsamtal för att se vad som skiftat i veckan och hur vi tillsammans kan uppleva ännu mer.


Det HÄR är en kurs som PÅ RIKTIGT kommer skifta HELA DITT PERSPEKTIV och därigenom kommer du möta ditt problem från en annorlunda energi och på så sätt kommer du uppleva ett annorlunda liv.


Du har fri mailsupport OCH PENGAR TILLBAKA GARANTI. Lars och Marika är så säkra på att denna kursen kommer ge dig resultat MEN om du inte gör det under dina 6 veckor får du pengarna tillbaka utan att vi har en enda fråga.

21 VIDEOS

Varannan dag får du en video som förklarar vad du ska skriva i din frigörande process

7 LIVE SAMTAL

En gång i veckan ett transformerande telefonsamal (som du även får en inspelning på).

MEDITATION

En kort meditation som du använder efter varje övning för att föra processen i balans

LIVSTIDS TILLGÅNG

Efter du gjort dina 6 veckor känn dig fri att prova på ett annat område i ditt liv

100% PENGAR GARANTI

Du kan närsomhelst få alla pengarna tillbaka under dessa 6 veckorna

Lägg till en kraftfull healing produkt för att ta kursen djupare

Lars & Marika kommer dagligen att sitta i stillhet och skicka den frigörande, helande, läkande, expanderande energin personligen till dig, för att justera ditt system in i balans, där kropp, sinne, hjärta och själ är i samspel med varandra.


Detta är en mycket unik möjlighet och bara tillgänglig för dig som går Lär Dig FlödesTräna kursen.


Köp Till Din Produkt Nu 

Pris : 599kr

Healing betyder "läkning" och anses vara en alternativmedicinsk metod som funnits i de flesta kulturer runt om i världen i tusentals år.

 

Healing balanserar och harmoniserar energier som är i obalans och det innebär att du gör dig av med blockeringar som skapar reaktioner i kropp och själ.

Kommentarer om Lars & Marika

Hej, kursen har inneburit att jag har kunnat känna glädje o lycka igen, den har hjälpt mig genom mina skamfyllda rädslor, jag var så rädd att både höras o synas o älskas och så är det egentligen det jag vill allra mest.


Jag trodde att det var mamma jag var allra mest rädd för men egentligen var det pappa som skrämde mig mest, han gjorde hemska ohälsosamma saker mot mina syskon och kanske mot mig också jag vet inte, känns som att det är något jag inte vill se. och han var så elak till mamma. Sedan blev jag arg o besviken på mamma för att hon inte sa ifrån. Ja en ohälsosam familj växte jag upp i.

Men jag lärde mig genom kursen att jag kan välja annorlunda idag, och att jag behövde känna dem fruktansvärt jobbiga känslorna för att förlösa dem. Att bära en stor sorg själv är jättetungt jag orkade inte bära den längre.


Har haft en känsla att det måste finnas något mer än det här som jag ser med mina ögon, har sett många tecken på detta i mitt liv, men inte vågat tro eller säga det till någon inte ens till mig.


Läser idag till samtalsterapeut och där kom jag i kontakt med Marikas youtubeklipp, de använder dem i sin utbildning ibland många andra. Är så tacksam för att ni finns, ni talar ett språk som jag förstår.


Har för första gången på länge börjat känna mig trygg, en fantastisk känsla. Kursen hjälpte mig att se skillnaden på tanke o känsla. Den stora förändringen var att höra att det inte är något fel på mig för det har jag trott hela livet typ. Jag har letat så länge o så mycket i vår sjukvård efter vad som inte stod rätt till med mig, mådde så jäkla dåligt stundtals. Förstår nu att jag inte är sjuk det sitter i huvudet, har ont i alla muskler fortfarande men ser det nu från ett nytt perspektiv, känslor som samlas och blockerar flödet o då blir det obalans.


Idag kan jag känna glädjen att vara med mig, behöver inte fly undan, ibland känns det nästan som jag stänger ute allt annat och bara vill vara med MIG❤ TACK


Många varma kramar/Ann-Charlotte

Att tillsammans med Lars tillåta det ologiska bli logiskt har hjälpt mig öppna upp till ett liv bortom det jag trodde var möjligt. Tack Lars du är en sann vän kram.

Marika är en person som verkligen tar sig tid till att låta mig förstå det jag inte förstått och därigenom låter mig uppleva det jag inte tillåtit mig att uppleva


- Irene A

Jag har jobbat många år med med mig själv för att hitta svaren, förståelsen och läkningen. Olika terapiformer och terapeuter har korsat min väg. Innerst inne har jag känt när det inte stämt med min övertygelse. Det har varit mycket prat om att hantera tankar, tänka positivt och vara i nuet. Jag har känt att det handlar om känslor och att vara i kroppen.


När kursen "Lär dig flödesträna" erbjöds kände jag att, nu får det räcka med att jobba mentalt. Innerst inne hade jag dessutom uppfattningen att det säkert kunde hjälpa andra men inte mig. Jag var ju obotbar. Lars uppmuntrade mig trots motståndet, och kanske just tack vare det, att anmäla mig. Jag var väldigt ambivalent men gjorde det ändå. Min sammanfattning av kursen är:


Jag var skeptisk, blev nyfiken, det blev jobbigt, jag blev ännu mer skeptisk, saker bekräftades, jag fick djupare förståelse, det blev spännande och jag gjorde klar kursen. I gruppsamtalen fick jag upp ögonen för hur många det finns med liknande erfarenheter och/eller reaktioner. Marikas guidningar visade på en otrolig förmåga att läsa av och trycka på rätt knappar. Jag har under och efter kursen fått den förståelse och de verktyg jag saknat för att äntligen förstå att "allt är som det ska". Alla känslor får finnas utan att värderas. Motståndet vill oss väl och visar vägen. Kursen har varit ett väldigt bra komplement till mina samtal och jag är Marika och Lars evigt tacksam.


Åsa Thenander

Jag trodde nog inte riktigt på Lars och Marikas ord om vad som är möjligt när du tillåter dig att känna det som vill kännas, men för varje stund jag tillbringat med dessa 2 underbara personer så överbevisar dom mig gång på gång. Det är som att jag aldrig blir fullärd och därigenom har jag alltid möjligheten att gå förbi det som innan var mina mål. I dag behöver jag inte tro på deras ord eftersom i dag upplever jag det dom förmedlat till mig, så jag är ett levande bevis på vad som är möjligt tillsammans med FlödesExperter och för det är jag evigt tacksam.

Tack för att ni aldrig gav upp hoppet om mig och att jag nu får möjligheten att leva det som är bättre än mina drömmar


- Nyfunnen vän

Utan Marika i mitt liv skulle min depression och ångest leda mig till stället jag inte vill tänka på. Tack vare Marika kan jag nu leva ett vanligt liv fritt från panik, oro och ensamhet


- Sanna J

Jag visste inte att det jag upplever i mitt liv idag var möjligt för mig. Kanske för andra lyckliga människor men jag kunde aldrig drömma om att det fanns tillgängligt för mig. Genom Lars vägledning har det omöjliga blivit möjligt.

- Anna K© 2019, Vara Medveten - KöpvillkorPersonsuppgiftspolicy - Kontakt