Kliv in i den du verkligen är

Distanskursen för dig som är redo att

transfomera HELA DITT LIV

Kliv in i den du verkligen är

Är nu rätt tid för dig att uppleva vem du verkligen är?


Är du redo att ta emot grundläggande kunskap om hur du kan välja att leva ditt liv annorlunda?


Kursen är skapad av Marika Tapper som tillsammans med en grupp kliver in i den du verkligen är på sex veckor. Marika har en medfödd gåva att se flödet inom dom hon möter och flera års erfarenhet av att vägleda människor till att uppleva MER lycka, kärlek och lätthet i livet OAVSETT bakgrund. HÄR bjuder hon in dig till en kurs där det omöjliga blir möjligt.


HÄR ÄR KURSEN MED ALL INFORMATION DU BEHÖVER FÖR ATT TRANSFORMERA DITT LIV


Pris: 1499 :-

För att köpa kursen klicka på Köp Nu här under och du får din produkt direkt till din mail. Laddas ner från Dropbox


Vill du veta hur du enkelt går tillväga för att handla klicka här

Detta är vad kursen innehåller


Samtal 1 -Du lär dig hur du går tillväga för att inte värdera något som varken postivt eller negativ.


Samtal 2 - Du lär dig att uppleva kraften i ilskan och hur du kan tillåta den att flöda fritt.


Samtal 3 - Du lär dig att uppleva livet lika neutralt som spegeln gör sin spegelbild av dig.


Samtal 4 - Du lär dig att vara med din kropp och lär dig att lyssna på vad den vill förmedla.


Samtal 5 - Du lär dig hur du går från ping-pong världen som huvudet lever i till den oändliga världen i hjärtat.


Samtal 6 - Du lär dig att få tillgång till kraften som skiftar din verklighet från kamp till lätthet och vara ett med den som skapade dig.

 


Vad detta innebär med andra ord är...


Du tillåter dig att komma i kontakt med energin som skapar känslorna som sen skapar tankarna, som sen skapar våra beteenden medvetna och omedvetna och du kommer uppleva hur det känns att transformera det du innan gjort till sant för att uppleva den du verkligen är.


Ju mer ärlig du är till dig i din upplevelse som sker INOM DIG ju mer släpper du dig fri från gamla programmeringar och därigenom får du tillgång till en helt ny verklighet inte genom det du gör utan genom den du tillåter dig att vara.


Efter varje samtal finns det en FlödesAktiverings video och en Reflektions Övning för att fördjupa kunskapen som samtalet har skapat

Kommentarer från deltagare

Med kursen har jag fått uppleva känslor inom mig jag inte visste var möjligt.


- Susanne F

Marika är den mest kärlekfulla personen jag mött, jag är så tacksam för allt jag lärt mig genom den här kursen.


- Anna P

Livet är inte detsamma efter den här kursen. Jag trodde inte det var möjligt att skifta så mycket på så kort tid.


- Mackan

Jag har tyckt att det varit spännande och givande att gå kursen och den har hjälpt mig att acceptera mer av mig och även acceptera andra mer.


- Hanna K

Det känns inte som att orden räcker till för att beskriva vad den här kursen har betytt för mig, för den har verkligen förändrat mitt liv, på riktigt. Jag kommer nog för all framtid tänka före och efter kursen, före och efter uppvaknandet… Det känns som jag äntligen vaknat upp ur en plågsam dvala. Innan var livet mest i svartvitt, det jag kunde känna tydligt och klart var ångest och panik, jag kunde inte reda ut mina känslor och jag kunde inte hantera dem, jag var rädd för allt och väldigt begränsad, instängd i mig själv utan att kunna hitta ut.

Så svepte Marika in i mitt synfält och pratade om en kurs som kunde bli den viktigaste i mitt liv, och det lät för lätt och för bra för att vara sant. Jag visste inte då vad detta med FlödesTräning och Medveten Närvaro riktigt handlade om, men något var det som manade mig att tacka ja och då också säga Ja till mig själv, och något började hända i mig redan där. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig när kursen började, men jag kunde omöjligt föreställa mig att det skulle bli som det blev, för jag visste inte att det här livet fanns, visste inte hur det kunde kännas. Jag fick ett så abrupt uppvaknade att jag hamnade i total förvirring, vad är det som händer?!

Plötsligt befann jag mig i en värld i färg, och jag blev bländad av alla klara färger och överrumplad av alla olika nyanser det fanns att upptäcka. Det blev väldigt intensivt att vara Jag, för allt kändes nytt. Allt jag såg, hörde, kände, och upplevde var på ett sätt jag inte var van vid. Allt kändes så tydligt och klart. Och för mig blev det som att uppleva små mirakel varje dag, vilket jag skulle önska att alla fick uppleva. Små saker som säkert inte många andra reflekterar över kunde verkligen överväldiga mig, och gör fortfarande.


Det har hänt så otroligt mycket på kort tid så det känns overkligt. Jag har hittat så mycket av mig själv som jag inte ens visste existerade. Jag har fått kontakt med mig själv, jag ser mig själv, en liten flicka har fått komma ut från sitt fängelse och får nu lov att finnas och jag försöker ge henne modet att våga ta lika mycket plats som alla andra. Jag har öppnat upp och upplever en helt annan kontakt även till dem jag har runt omkring mig, som har funnits där hela tiden men aldrig fått komma nära inpå.


Mitt liv är inte så mycket ångest och panik längre, mitt liv är så mycket mer. Jag är inte lika rädd och begränsad, jag vågar synas och höras allt mer.

Första kursveckan ringde jag inte ens in till gruppsamtalet för min telefonfobi gav mig så mycket ångest och jag såg ingen anledning att utsätta mig för det, varför skulle jag när jag ändå kunde ta del av inspelningen efteråt?!? Redan andra samtalet hade det skett så stora förändringar att jag ville ringa in och vara med live, fast jag förstod inte varför, för jag ville ju inte prata… men jag gick emot ångesten och knappade in telefonnumret och var med och lyssnade. Likaså samtal 3 och 4. Samtal 4 började ännu något nytt hända, något där inne som ville få min uppmärksamhet, någon liten röst som sa ”Hej, jag vill också vara med, jag har också något att säga, jag vill också ta lite plats här, lyssna en stund på mig….”, men jag kunde inte få fram något, de spärrarna satt allt för hårt. Så kom vi fram till samtal 5 och där skedde nog den största förändringen under hela denna magiska resa, men det var också bland det jobbigaste och svåraste jag gjort. Det blir tyst och ingen säger något, och Marika säger plötsligt mitt namn, och mitt hjärta hoppar över några slag innan det istället börjar slå som en hel trumorkester där inne och paniken drar i mig. Skräckslagen, viskande, trevande och med hjälp av Marika och alla i gruppen frigörs tillslut en stor tyngd ifrån bröstet. En känsla av Lycka sprider sig och det är en lättnad som är svår att förklara. Jag tänker inte längre ”Det är så jag ÄR”, för nu vet jag att jag kan vara ALLT!

6:e och sista samtalet var det jag av alla som tog på mig att ta emot och att starta inspelningen och hälsa alla välkomna, så stort för mig att klara av det!! Fortfarande läskigt att prata utan ”manus” men ändå stor skillnad mot tidigare, några små ord lyckas jag säga, utan att viska :), och jag känner mig hoppfull inför framtiden.

Ja det har varit en minst sagt omtumlande omvälvande häftig underbar och stundvis väldigt jobbig resa. Det har gått från djupaste sorg till att sväva på moln, och allt kan skifta från ett andetag till ett annat. Mitt liv kommer aldrig bli som innan, jag kommer aldrig kunna klämma in mig själv i det där fängelset igen, jag får inte plats. Kursen, fina lilla gruppen och Marika kommer för alltid finnas med mig, Kärlek och Tacksamhet i oändlighet!

Det blev precis som Marika sa, det viktigaste beslut jag någonsin tagit var när jag tackade JA och anmälde mig till kursen ”Kliv in i den du verkligen är”!! Någon ruskade om mig och viskade tryggt i mitt öra att nu är det dags att vakna, och jag vaknade….

Och jag vet att jag har så mycket mer att upptäcka, så mycket mer att frigöra, mer av mig själv att lära känna. Det här är bara början!


- Evalill P© 2019, Vara Medveten - KöpvillkorPersonsuppgiftspolicy - Kontakt