Kliv in i den du verkligen är DEL 2

Kliv in i den du verkligen är DEL 2

Distanskursen för dig som har gått Del 1 och NU vill uppleva MER

Är nu rätt tid för dig att uppleva vem du verkligen är?


Är du redo att djupdyka ÄNNU MER i den du verkligen är för att uppleva MER AV DIN KRAFT?


Kursen är skapad av Marika Tapper som tillsammans med en grupp har skapat en påbyggnads kurs på fyra veckor. Marika har en medfödd gåva att se flödet inom dom hon möter och flera års erfarenhet av att vägleda människor till att uppleva MER lycka, kärlek och lätthet i livet OAVSETT bakgrund. HÄR bjuder hon in dig till en kurs där det omöjliga blir möjligt.


HÄR ÄR KURSEN MED ALL INFORMATION DU BEHÖVER FÖR ATT TRANSFORMERA DITT LIV


Pris: 1499 :-

För att köpa kursen klicka på Köp Nu här under och du får din produkt direkt till din mail. Laddas ner från Dropbox


Vill du veta hur du enkelt går tillväga för att handla klicka här

Detta är vad kursen innehåller


Samtal 1 - Du lär dig skillnaden mellan intuition och känslor och hur du kan följa det du vet för att komma närmre din inre kraft.


Samtal 2 - Du lär dig att släppa taget om skuld och skam för att uppleva tryggheten och tilliten till vår sexuellakraft för att därigenom få tillgång till       MER av den Gudomliga kraften och kreativiteten.


Samtal 3 - Du kommer uppleva ett genombrott i det ämnet där du upplever mest kamp, genom att släppa taget om det du gjort till sant.


Samtal 4 - Vi kommer ha begravning för alla våra roller och det vi identifierar oss med.


BONUS

Meditation - Bli närvarande

Meditation - Släpp taget


Vad detta innebär med andra ord är...


Du kommer bli medveten om hur du skapat ditt liv och allt som ingår i det idag för att sen kunna välja annorlunda för att uppleva något annorlunda.


Efter varje samtal finns det en FlödesAktiverings video och en Reflektions Övning för att fördjupa kunskapen som samtalet har skapat

Kommentarer från deltagare

Med kursen har jag fått verktyg jag inte visste fanns och det har fått mig att uppleva valmöjligheter jag inte visste var möjliga. Jag är så tacksam för allt jag lärt mig i denna kursen för det har gett mig tillbaka vilja att börja leva.

- Tobias

Den här kursen handlar inte om att lära sig en teknik som man använder när det är stressigt utan det är en kurs som förändrar hela livet. Det handlar inte om att lära sig tänka rätt i olika situationer utan det är att kliva in i den du verkligen är och veta att allt det som sker är till min fördel och jag är öppen för att uppleva det för det finns så mycket magi jag inte tillåtit mig att uppleva innan i mitt liv


- Sanna J

Inget i mitt liv är sig likt efter kursen allt känns annorlunda och jag ser med nyfikenhet fram emot vad livet har att erbjuda.


- Maria P

Det har hänt så otroligt mycket på kort tid så det känns overkligt. Jag har hittat så mycket av mig själv som jag inte ens visste existerade. Jag har fått kontakt med mig själv, jag ser mig själv, en liten flicka har fått komma ut från sitt fängelse och får nu lov att finnas och jag försöker ge henne modet att våga ta lika mycket plats som alla andra. Jag har öppnat upp och upplever en helt annan kontakt även till dem jag har runt omkring mig, som har funnits där hela tiden men aldrig fått komma nära inpå.


Mitt liv är inte så mycket ångest och panik längre, mitt liv är så mycket mer. Jag är inte lika rädd och begränsad, jag vågar synas och höras allt mer.


Mitt liv kommer aldrig bli som innan, jag kommer aldrig kunna klämma in mig själv i det där fängelset igen, jag får inte plats. Kursen, fina lilla gruppen och Marika kommer för alltid finnas med mig, Kärlek och Tacksamhet i oändlighet!

Det blev precis som Marika sa, det viktigaste beslut jag någonsin tagit var när jag tackade JA och anmälde mig till kursen ”Kliv in i den du verkligen är”!! Någon ruskade om mig och viskade tryggt i mitt öra att nu är det dags att vakna, och jag vaknade….


Och jag vet att jag har så mycket mer att upptäcka, så mycket mer att frigöra, mer av mig själv att lära känna. Det här är bara början!


- Evalill P

       VARFÖR VÄLJA OSS?


  • En investering för livet
  • Nöjda kunder
  • Lång erfarenhet

KONTAKT


info@varamedveten.se

Lars: 0708 34 64 81

Marika: 0723 50 83 53