Event 2018

Event 2018

Kom och ta del av en transformerande helg

Är nu rätt stund för dig att gå från teori TILL UPPLEVELSE av Medveten Närvaro och FlödesTräning?


Under denna helgen kommer hela din verklighetsuppfattning vara förändrad eftersom du kommer få så många pusselbitar på plats inom dig varför ditt liv ser ut som det gör och kunskapen kring vad som ska till för att skapa ditt drömliv.


Eventen skapas av FlödesExperterna Lars & Marika Tapper som är skaparna av FlödesTräning dom har kunskapen, gåvorna och insikterna att skapa en oförglömlig helg.


Du kommer att få upplevelsen av ett event i Medveten Närvaro, kraften i stillheten, FlödesAktiveringar och meditationer. Du kommer bli vägledd rakt in i transformationer som frigör, helar, läker och öppnar upp till nya val och nya möjligheter som du kan använda i din vardag resten av ditt liv.


Pris: 1999 :-

Startar: Lördag kl 10:00 - 17:00 Söndag kl 9:00 - 16:00


NÄR: 30 Juni - 1 Juli


VAR: Svensk Kroppsterapi

Rinmansgatan 9

Eskilstuna


För att köpa din plats klicka på Köp Nu här under eller Swisha pengarna till 123 528 50 36 (Om du Swishar maila info@varamedveten.se efteråt så vi vet att du betalt)


Vill du veta hur du enkelt går tillväga för att handla klicka här

Vad kan du förvänta dig?

- En obeskrivlig tranformation som förändrar ditt liv för alltid!!!

Genom Lars & Marikas event kommer du lära dig skillnaden på att följa härnan och hjärtat. Det kommer bli en mix mellan personlig, fysisk och sprituell utveckling vilket naturligt leder till en upplevelse av kropp, sinne, hjärta & själ i balans. Du kommer få möta vänner du inte visst fanns och en upplevelse som du inte upplevt hittills. Detta är ett tillfälle att ta ditt liv till en helt ny nivå.


Du kommer bl a få upplevelsen av


 • Inre transformation
 • Stärkt intuition
 • Tankens kraft
 • Tryggheten inom dig
 • Självkänsla och självförtroende
 • Tillit
 • Acceptans
 • Ditt hjärta och dess naturliga krafter så som visdom, läkning, expansion och flöde.


Du kommer få öva praktiskt på att


 • Vara i nuet
 • Känna energier inom dig
 • Lyssna till din intuition
 • Meditation
 • Rensa ut blockeringar
 • Fylla din kropp och ditt liv med ny kraft och ett naturligt flödet


Gemensamt för oss alla idag är det ständigt ökade kraven både från omgivningen och från oss själva. Någonstans behöver vi öppna upp till något nytt för att finna ett sätt att inte bara överleva i vardagen utan faktiskt uppleva glädjen, lyckan och lättheten som alltid vill vara en del av vår upplevelse.


Stämmer något av dessa påståenden in på dig?


 • Vill du få ut mer av livet men vet inte hur det ska gå till?
 • Fastnar du i negativa tankemönster?
 • Har du svårt att känna vad ditt syfte är?
 • Känner du dig otillräcklig?
 • Har du svårt att förlåta ?
 • Har du känslor av skuld, rädsla, skam, sorg eller hat ?
 • Har du svårt att lugna ditt sinne?
 • Känns det som att oavsett hur du än gör blir det fel?


Om något av dom här ovanstående problem stämmer in på dig behöver du inte längre söka efter hur du ska få hjälp ALLT det HÄR och MYCKET MER kommer du släppa taget kring under helgen tillsammans med Lars & Marika.


Vi behöver inte bara träna våra fysiska kroppar för att måbra utan vi behöver även träna oss på att vara i vårt naturliga flöde. När du övar dig på att vara i ditt naturliga flöde känner du trygghet, självkänsla, lycka, kärlek och överflöd.


Lars & Marika är redo att ta emot dig att hjälpa dig att transformera hela ditt liv. Frågan är om du har modet och viljan att säga ja till dig?


Det behövs ingen tidigare erfarenhet av Medveten Närvaro, FlödesTräning, eller Meditation för att delta på ett Event.


Det kommer att filmas under eventet i marknadsföringssyfte.

Kommentarer om Lars & Marika

En mycket bra workshop. En av dom bästa jag varit på som givit mig insikter om mina möjligheter till att växa till en fri människa. Jag har fått med mig många verktyg hem.

- Monica

Detta har varit för mig helt magiskt, har nog aldrig varit så närvarande. Det har varit både skrämmande, sorgset och glatt. Det har öppnat upp ett flöde som jag inte visste fanns. Nu har jag fått ett nytt perspektiv på livet. Tack alla som var med, ni förändrade mitt liv.

- Eivor

Helgen har bjudit på Flöde, släppa sig fri och vara sig själv. Komma hem, vara öppen för att det som ska hända får hända. Vara ärlig mot sig själv. Cool och gosig helg

Jag upplever att denna workshopen har varit givande. Har fått mycket information och verktyg vilket jag kommer att få användning av i vardagslivet, vilket är super toppen bra. Har också släppt saker från dåtiden och accepterat det vilket skapar en sån gjäldje och lättnad.

- Josefin

Det är så roligt och lättsamt att vara i närvaron av dessa otroligt söta och kunniga personerna.

- Irene A

Lars & Marika har hjälpt mig på ett sätt som inte går att sätta ord på.Jag är dom evigt tacksam och ser med nyfikenhet fram emot vad framtiden bjuder på.

- Anna K

Att träffa Marika & Lars var det som förändrade hela mitt liv. Helt plötsligt var kärleken jag hade  hört talas om på riktigt. Jag är så tacksam att få möta dessa ärliga personerna för det ger mig en vilja att våga vara autentisk mot mig.

- Hanna A

Omvälvande och kärleksfullt!

En helg som gav mig så många aha upplevelser och insikter. Tack för en underbar helg

- Rosvita Zorman

Jag har verkligen fått gå djupt in i mig och har kommit i kontakt med Flödet i mig. Marika och Lars har gjort ett fantastiskt arbete och tack vare att de har gått så djupt inom sig själva kan det förlösa andra. Mycket fin kurs

- Mo Ohlin

En kärleksfull helg med många insikter. Marika och Lars är två underbara människor som förmedlar sin kunskap med kärlek. "FLÖDE" är grejen!! =)

- Daniel

Mycket modiga människor, mycket med mänsklighet och kärlek, spontana och kraftfulla processer.

Värme - Åsa

Sjukt cool helg med massa frigörande processer och nya insikter. Så häftigt att uppleva hur det förändras i kroppen när en process frigörs hos andra


Love// Robin

Kärleksfullt och frigörande i allt väsen och hjärta! En vacker upptäcksfärd för sin egna hjärtas skull.

Alla måste bara träffa dessa underbar personerna det är svårt att tro på allt det dom förmedlar innan man träffat dom i verkligheten och jag har haft äran att umgås med dom även privat vilket verkligen är ett bevis på att dom lever som dom lär. Ni är helt enkelt bäst och förgyller mitt liv varje dag.

- Sara P

Innan jag träffade Lars & Marika visste jag inte vad kärlek var, ingen hade någonsin visat att det gick att älska mig så som jag är. I närvaron med dessa två eldsjälar förändrades mitt liv för alltid på bara några ögonblick. Tusen tack för allt de ni delar och jag ser fram emot att expandera tillsammans med er, för det här är bara början.

- Peter M

       VARFÖR VÄLJA OSS?


 • En investering för livet
 • Nöjda kunder
 • Lång erfarenhet

KONTAKT


info@varamedveten.se

Lars: 0708 34 64 81

Marika: 0723 50 83 53