Eskilstuna

Är du redo att träffa Lars & Marika live?

Är nu rätt stund för dig att gå från teori TILL UPPLEVELSE av Medveten Närvaro och FlödesTräning?


Detta är en dag att justera kropp, sinne, hjärta & själ till den naturliga balansen.


Stunden skapas av FlödesExperterna Lars & Marika Tapper som är skaparna av FlödesTräning dom har kunskapen, gåvorna och insikterna att skapa en oförglömlig stund.


Är du en av alla dom som lyssnar på Marika och Lars genom Podcast, Facebook eller Youtube och nu är redo att träffa dom live? Eller är du en av alla dom som redan varit i närheten av dom och vet vad som är möjligt i deras närvaro? Kom till Eskilstuna den 25 Maj och var med om en dag med råd, tips, vägledning, meditation och framför allt den frigörande flödesenergin.


Detta kommer bli en energifylld stund som du sent kommer glömma.

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Kom som du är och lämna stunden som mer av allt det du alltid varit, en fantastik skapelse med oändliga möjligheter.


Pris:1 person för 999 :- eller 2 personer för 1499 :-

Startar: Lördag 25 Maj kl 11:30 - 17:30 MEDTAG LUNCH

Var: MOWE Hälso- & Yogacenter AB
         Eskilstunavägen 34
         644 30 Torshälla


För att köpa din plats klicka på Köp Nu här under och vi kontaktar dig


Vill du veta hur du enkelt går tillväga för att handla klicka här

Betala för 1 person

Betala för 2 personer

ÄR DU REDO ATT SÄGA JA?

Så här säger tidigare deltagare

En mycket bra workshop. En av dom bästa jag varit på som givit mig insikter om mina möjligheter till att växa till en fri människa. Jag har fått med mig många verktyg hem.

- Monica

Detta har varit för mig helt magiskt, har nog aldrig varit så närvarande. Det har varit både skrämmande, sorgset och glatt. Det har öppnat upp ett flöde som jag inte visste fanns. Nu har jag fått ett nytt perspektiv på livet. Tack alla som var med, ni förändrade mitt liv.

- Eivor

Helgen har bjudit på Flöde, släppa sig fri och vara sig själv. Komma hem, vara öppen för att det som ska hända får hända. Vara ärlig mot sig själv. Cool och gosig helg

Jag upplever att denna workshopen har varit givande. Har fått mycket information och verktyg vilket jag kommer att få användning av i vardagslivet, vilket är super toppen bra. Har också släppt saker från dåtiden och accepterat det vilket skapar en sån gjäldje och lättnad.

- Josefin

Det är så roligt och lättsamt att vara i närvaron av dessa otroligt söta och kunniga personerna.

- Irene A

Lars & Marika har hjälpt mig på ett sätt som inte går att sätta ord på.Jag är dom evigt tacksam och ser med nyfikenhet fram emot vad framtiden bjuder på.

- Anna K

Att träffa Marika & Lars var det som förändrade hela mitt liv. Helt plötsligt var kärleken jag hade  hört talas om på riktigt. Jag är så tacksam att få möta dessa ärliga personerna för det ger mig en vilja att våga vara autentisk mot mig.

- Hanna A

Omvälvande och kärleksfullt!

En helg som gav mig så många aha upplevelser och insikter. Tack för en underbar helg

- Rosvita Zorman

Jag har verkligen fått gå djupt in i mig och har kommit i kontakt med Flödet i mig. Marika och Lars har gjort ett fantastiskt arbete och tack vare att de har gått så djupt inom sig själva kan det förlösa andra. Mycket fin kurs

- Mo Ohlin

En kärleksfull helg med många insikter. Marika och Lars är två underbara människor som förmedlar sin kunskap med kärlek. "FLÖDE" är grejen!! =)

- Daniel

Mycket modiga människor, mycket med mänsklighet och kärlek, spontana och kraftfulla processer.

Värme - Åsa

Sjukt cool helg med massa frigörande processer och nya insikter. Så häftigt att uppleva hur det förändras i kroppen när en process frigörs hos andra


Love// Robin

Innan jag träffade Lars & Marika visste jag inte vad kärlek var, ingen hade någonsin visat att det gick att älska mig så som jag är. I närvaron med dessa två eldsjälar förändrades mitt liv för alltid på bara några ögonblick. Tusen tack för allt de ni delar och jag ser fram emot att expandera tillsammans med er, för det här är bara början.

- Peter M

Alla måste bara träffa dessa underbar personerna det är svårt att tro på allt det dom förmedlar innan man träffat dom i verkligheten och jag har haft äran att umgås med dom även privat vilket verkligen är ett bevis på att dom lever som dom lär. Ni är helt enkelt bäst och förgyller mitt liv varje dag.

- Sara P

Kärleksfullt och frigörande i allt väsen och hjärta! En vacker upptäcksfärd för sin egna hjärtas skull.

       VARFÖR VÄLJA OSS?


  • En investering för livet
  • Nöjda kunder
  • Lång erfarenhet

KONTAKT


info@varamedveten.se

Lars: 0708 34 64 81

Marika: 0723 50 83 53