22 DAGAR I KÄRLEKSENERGIN

Upplev Kropp, Sinne, Hjärta & Själ I Balans På 22 Dagar

Var med i 22 dagar där Marika varje dag "badar" dig i den frigörande, helande, läkande, expandera energin. Det ingår dessutom 4 live samtal och 1 meditation. Häng med på en obeskrivlig resa där omedvetet skiftar till medvetet och därigenom bjuds du in att släppa taget om falska fasader som inte längre tjänar dig.


Marika är en av FlödesExperterna som har skapat FlödesTräning. Hon har kunskapen, gåvorna och insikterna för att öppna upp ett Flöde inom dig som skapar ett helt nytt liv.


Startar: 28 Januari

Plats: Där du är

Pris: VÄLJ DET ALTERNATIV SOM ÄR I RESONANS MED DIG 

Erfarenhet: Ingen tidigare erfarenhet krävs

Hur upplever du ditt flöde?

Är du redo att uppleva livet maximalt? Det finns en djup inre längtan inom oss alla, att öppna upp till den oändliga kärleken och att släppa taget om allt som saktar ner vårt flöde. Du bjuds in till djupläkning, ta emot kärlekens mäktiga omfamning, omvandla och införa den kraftfulla flödeskraften.


FlödesExperten Marika Tapper är här för att se, omfamna, intuitivt vägleda och djupt stödja dig i kärlekens oändliga vägar och val. Hon har gåvan av att se Flödet inom dom hon är i närvaron av och kan därigenom vägleda förbi inre blockeringar.

Du kommer få upplevelsen av


  • 22 dagar där Marika dagligen kommer att sitta i stillhet och skicka den frigörande, helande, läkande, expanderande energin personligen till dig, för att justera ditt system in i balans, där kropp, sinne, hjärta och själ är i samspel med varandra.


Inklusive


  • 4 LIVE FlödesSamtal via telefon


  • 1 Meditation


  • Sluten Facebook grupp att dela och ta del av andras upplevelser


  • Finns även tillval att väljaI kursstarten den 28 Januari börjar vi med ett livesamtal i grupp via telefon kl 19:30 och därefter får du tillgång till din meditation och inspelning av samtalet. Meditationen är laddade med flödesenergier som helar, stärker och balanserar. Varje dag kommer du bli badad genom Marikas stillhetsstunder i kärleksenergier som bl a skapar självkänsla, healing, lycka, styrka och klarhet.


Varje tisdag kl 19:30 kommer du dessutom bjudas in till ett gruppsamtal via telefon, där du ges möjligheten att bli personligt vägledd in i ditt flöde av Marika (samtalen spelas in och skickas ut till alla, så har du inte möjlighet att vara med live, tar du del av energiskiftena via inspelningarna) Våra 4 gruppsamtal kommer att vara en kombination av guidade processer, meditationer och konversationer som ger dig verktyg att använda i ditt liv för att läka, rensa och expandera.

Det här blir en helande resa som ingen annan. Marika är ett kraftfullt instrument för flödesenergin och kommer ta dig på en av de mest djupgående resorna i ditt liv.

Hon har förmågan att rikta den helande flödesenergin genom kvantvågorna vilket ger dig möjligheten att bli medveten om det som varit dolt för dig innan.


Vi som människor sänder alltid ut ett vibrerande, flerdimensionellt mästerverk - som energitavlor på alla nivåer.

I denna symfoni i livet samverkar vi vibrationellt i varje möte vi har med andras energier.

I varje ögonblick har vi ett val ...

Vi är antingen ett offer för andras energier och påverkas av dom eller så kan vi träna oss på att vara en högre vibration av kärlek.

Detta högre vibrationella val gör inte bara att ditt liv fylls med mer kärlek, lätthet och flöde, det blir nu även möjligt för andra att dela energin av kärlek, harmoni, ljus och helhet.

Så frågan är hur kan vi övervinna vanor och våra alldagliga beteenden och konsekvent justera och aktivera valet av kärlek?


Svaret är flera gånger:


  • FlödesTräna! Dela och ta emot från den oändliga kraften.
  • Att stödjas, coachas och hållas inom fältet av oändliga möjligheter.
  • Bli medveten om den oändliga kärleken och flödet, för att notera stunderna av både dissonans och harmoni utan att värdera.
  • Att tillåta flödesenergierna komma igenom ditt system medvetet för att ta emot kärleken.
  • Bidra med det du vill uppleva och därigenom öppna upp för att ta emot det du sänder ut.


Det här femfaldiga svaret omfattar hur du kommer att stödjas genom dessa 22 dagar.Marika kommer hålla dig i hjärtat alla dagar och dagligen fokusera på

att synliggöra valet inom dig, som hjälper dig att återvända till det naturliga flödet.


Det här är din möjlighet att välkomna

ett nytt genombrott och ta ditt liv till en ny nivå.

Ta chansen att vara med Marika i kärleksenergin i 22 dagar.

Marika är en av FlödesExperterna som har skapat FlödesTräning. Hon har kunskapen, gåvorna och insikterna för att öppna upp ett Flöde inom dig som skapar ett helt nytt liv.


Startar: 28 Januari

Plats: Där du är

Pris: VÄLJ DET ALTERNATIV SOM ÄR I RESONANS MED DIG 

Erfarenhet: Ingen tidigare erfarenhet krävs


3 Alternativ, välj det priset som är i resonans med DIG

Alternativ 1 


Ditt pris 456 kr


Alternativ 2 


Ditt pris 678 kr


Alternativ 3 


Ditt pris 891 kr


Efter du gjort din beställning titta på om någon av dessa produkterna är i resonans med dig för att maximera upplevelsen

3 Populära produkter att lägga till är... 

+ Nyckeln Till Universum


Den perfekta videokursen för att fördjupa dina healing dagar

Läs mer om videokursen här 

+ Designa Din Personliga Meditation


Ett fantastiskt alternativet för att skräddarsy dina healing dagar

Läs mer om personlig meditation här

+ Personligt Samtal på 30 min


Det bästa alternativet om du vill MAXIMERA dina healing dagar

Läs mer om personligt samtal här

Kommentarer från tidigare deltagare...

Återvänd till flödet genom att bli badad i den frigörande, helande, läkande, EXPANDERANDE energin i 22 dagar© 2019, Vara Medveten - KöpvillkorPersonsuppgiftspolicy - Kontakt