1 års program - KOMMENTARER

ÄR DU REDO ATT SÄGA JA?

Så här säger tidigare deltagare

Om jag tidigare förstått det där med att människan är som en lök med lager på lager med mitt huvud, så förstår jag nu innebörden med själen. Jag skalar med hjälp av fantastiska Marika av mig lager efter lager för att möta mer av mig själv. Livet blir större, härligare, roligare, utan alla försvar, rädslor, värderingar som har byggt murar mot mig själv och livet självt. Det har hjälpt mig i mitt arbetsliv, i min roll som mamma, i relation till andra och mig själv på så många plan!

Marika är en underbart magisk person som med sin trygghet och kärlek kan hjälpa till att låsa upp, frigöra och transformera det du inte ens visste var möjligt!!! Rekommenderas å det varmaste till ALLA!!!


- Luzita P

Att vägledas av Lars har förändrat mitt liv! Han är en person som hela tiden för mig tillbaka till den stabila grunden att stå på när livet svajar. För mig har 1 års programmet inneburit ett helt nytt liv. För första gången känner jag mig fri i att skapa mitt liv så som jag vill leva det och inte längre vara ett offer för mina omständigheter. Om du vill ha en förändring kan jag varmt rekommendera dig att gå 1 års programmet med Lars! Han är en varm, omhändertagande kille som har förmågan att balansera kropp, sinne, hjärta och själ på ett sätt som inte går att göra själv.


- Marita K

Att få en personlig meditation varje månad har räddat mitt liv. Det går inte att i ord beskriva känslan av att höra sitt egna namn i meditationen och att den är riktad till exakt den utmaningen/expanionen man står inför.


Tack för ett obeskrivligt år vi ses nästa år igen!


- Carin A

Det här året har gett mig ett framgångsrikt företagande! Min business skulle inte vara så stabil som den är om det inte vore för er.


- Kennet 

Stor skillnad på att vara med ett år kontra en 21 dagars kurs. Här skapas struktur och kontinuitet som skapar nya vanor på långsikt. Tack för allt jag få ta emot genom er vägledning.


- Hanna K

Det går inte att sätta ord på allt som har skiftat. Känner inte igen den personen jag var för allt känns annorlunda. Tack för att jag fick vara med på ett helt år med nya möjligheter.


- Anna H

Tack för alla samtal. Det är något unikt att dela så många tillfällen tillsammans. Önskar er det bästa av det bästa


Kram Kikki S

Hej magiska Marika. Jag kan ärligt säga att detta år med dig har en, radikal förbättring skett .


- Kalle N

Det är ren magi som skapas. Tack för tålamodet att möta mig i mörkret om och om igen


- Karin P

Tack för att ni hjälpte mig finna modet att säga ja till mig på ett mycket större sätt!!


- Robban

Känner mig så stolt och tacksam att orden inte räcker till. Tänk att lilla jag är värd att leva detta nya liv. Magiskt, är nog det ordet som bäst beskriver det. Tack!


- Camilla C

Året 2017 så vägleddes jag av Marika genom hennes 1 årsprogram. Innan hade jag gått Kliv in i den du verkligen är, samt deltagit i några gratissamtal samt några kortare program.


I början av året så hade jag gjort en liten översikt på vad jag ville prata om under året och vad jag ville jobba med, men insåg efter första samtalet att detta är ett ypperligt tillfälle och träna på att INTE förbereda mig, som jag gjort hela livet, velat ha kontroll över allting. När jag släppte på detta krav att inte vara ”förberedd” så kände jag att tillsammans med Marika kunde jag komma förbi väldigt många av mina blockeringar och hinder och bygga upp en enorm kraft och tillit inom mig. Under året så vågade jag mer och mer släppa på saker, rensa bort relationer, föreställningar, mönster, rädslor och en massa annat och även om det var otroligt skrämmande att veta att det är en ”tomhet” som skapats så kändes tomheten tillslut som ett ”ytrymme för mig” att fylla på eftersom, och för första gången i mitt liv så vågade jag tro på att alla bitar kommer på plats när de ska och att jag inte kan tvinga dit dem. Och vågade luta mig tillbaka i mediationens stillhet och känna att allt är okej, precis som det är.


Jag har kunnat fatta kloka beslut för mig, utan att som tidigare prata med flera stycken och låtit mig påverkas av deras åsikter och inte valt utifrån mig. Och samtidigt känna en trygghet i detta och inte våndats lika mycket som tidigare.


Jag ser helt annorlunda på mig själv, att jag är precis där och så som det är meningen att jag ska vara just nu. Att allting sker när det är meningen att det ska ske och det går inte att ha den där planen och kontrollen jag tidigare trott skulle leda mig rätt, som bara ledde mig längre och längre ifrån mig och det jag behövde.


Året har varit väldigt utvecklande och givande och för min del har det varit bra att det pågått under ett helt år, för då hinner jag som deltagare gå igenom hela årets händelser, alla årstider och jag lättare kunnat se vart jag har mina styrkor, när jag mår som bäst, och alla vardagliga problem som hinner dyka upp under ett år vilket har gett massor av tillfället att träna på saker och situationer.


Tack för att ni finns, att ni bjuder på så mycket klokheter


- Greta S

2019 ETT ÅR MED

MAXIMALT FLÖDE

Efter din betalning bokar vi in ditt första samtal och du väljer vem du vill ha dina samtal med

Betala hela summan direkt


Klicka här nedan

Dela upp betalningen med endast 1250 kr varje månad


Klicka här nedan

Du kommer under 12 månader vara tillsammans med Lars eller Marika via Telefon, mail och ljudfiler för att skifta allt det som inte är i linje med din kropp, ditt sinne, hjärta och själ och därigenom uppleva mer flöde.


Marika & Lars är FlödesExperterna som har skapat FlödesTräning. Dom har kunskapen, gåvorna och insikterna att öppna upp ett Flöde inom dig som skapar ett helt nytt liv.


Startar: Januari 2019


Plats: Via telefon el Messenger

Pris: 1250 kr i månaden i 12 månader eller 13 499 kr direkt

Erfarenhet: Ingen tidigare erfarenhet krävs


För att köpa kursen klicka på Köp Nu och fyll i dina uppgifter


Vill du veta hur du enkelt går tillväga för att handla klicka här

Det här är din möjlighet att låta 2019 bli ditt bästa år hittills.

Ta chansen att säga ja till dig och ett liv i flöde.

       VARFÖR VÄLJA OSS?


  • En investering för livet
  • Nöjda kunder
  • Lång erfarenhet

KONTAKT


info@varamedveten.se

Lars: 0708 34 64 81

Marika: 0723 50 83 53