22 DAGAR I KÄRLEKSENERGIN

Var med i 22 dagar där Marika varje dag "badar" dig i den frigörande, helande, läkande, expandera energin. Det ingår dessutom 4 live samtal, 3 meditationer och 1 video. Häng med på en obeskrivlig resa där omedvetet skiftar till medvetet och därigenom bjuds du in att släppa taget om falska fasader som inte längre tjänar dig.


Marika är en av FlödesExperterna som har skapat FlödesTräning. Hon har kunskapen, gåvorna och insikterna för att öppna upp ett Flöde inom dig som skapar ett helt nytt liv.


Startar: 7 Maj


Plats: Där du är

Pris: VÄLJ DET ALTERNATIV SOM ÄR I RESONANS MED DIG 

Erfarenhet: Ingen tidigare erfarenhet krävs


För att köpa kursen klicka på Köp Nu och fyll i dina uppgifter


Vill du veta hur du enkelt går tillväga för att handla klicka här

Hur upplever du ditt flöde?

Nu när vi går in i våren 2019 och har möjligheten att påverka hur året kommer bli framöver är frågan ... är du redo att uppleva livet maximalt? Det finns en djup inre längtan inom oss alla att öppna upp till den oändliga kärleken, och att släppa taget om allt som saktar ner vårt flöde. Du bjuds in till djupläkning, ta emot kärlekens mäktiga omfamning, omvandla och införa den kraftfulla flödeskraften.


FlödesExperten Marika Tapper är här för att se, omfamna, intuitivt vägleda och djupt stödja dig i kärlekens oändliga vägar och val. Hon har gåvan av att se Flödet inom dom hon är i närvaron av och kan därigenom vägleda förbi inre blockeringar.

Du kommer få upplevelsen av


 • 22 dagar där Marika dagligen kommer att sitta i stillhet och skicka den frigörande, helande, läkande, expanderande energin personligen till dig, för att justera ditt system in i balans, där kropp, sinne, hjärta och själ är i samspel med varandra.


Inklusive


 • 4 LIVE FlödesSamtal via telefon


 • 3 Meditationer


 • 1 FlödesAktiveringar via videoI kursstarten den 7 Maj börjar vi med ett livesamtal kl 20:30 och därefter får du tillgång till dina meditationer och inspelning av samtalet. Meditationerna är laddade med flödesenergier som helar, stärker och balanserar. Varje dag kommer du bli badad genom Marikas stillhetsstunder i kärleksenergier som bl a skapar självkänsla, healing, lycka, styrka och klarhet.


Varje tisdag kl 20:30 kommer du dessutom bjudas in till ett grupptelefonsamtal där du ges möjligheten att bli personligt vägledd in i ditt flöde (samtalen spelas in och skickas ut till alla, så har du inte möjlighet att vara med live tar du del av energiskiftena via inspelningarna) Våra 4 Live grupptelefonsamtal kommer att vara en kombination av guidade processer, meditationer och konversationer som ger dig verktyg som du kan använda i ditt liv för att läka, rensa och expandera dig.

Det här blir en helande resa som ingen annan. Marika är ett kraftfullt instrument för flödesenergin och kommer ta dig på en av de mest djupgående resorna i ditt liv.

Hon har förmågan att rikta den helande flödesenergin genom kvantvågorna vilket ger dig möjligheten att bli medveten om det som varit dolt för dig innan.


Vi som människor sänder alltid ut ett vibrerande, flerdimensionellt mästerverk - som energitavlor på alla nivåer.

I denna symfoni i livet samverkar vi vibrationellt i varje möte vi har med andras energier.

I varje ögonblick har vi ett val ...

Vi är antingen ett offer för andras energier och påverkas av dom eller så kan vi träna oss på att vara en högre vibration av kärlek.

Detta högre vibrationella val gör inte bara att ditt liv fylls med mer kärlek, lätthet och flöde, det blir nu även möjligt för andra att dela energin av kärlek, harmoni, ljus och helhet.

Så frågan är hur kan vi övervinna vanor och våra alldagliga beteenden och konsekvent justera och aktivera valet av kärlek?


Svaret är flera gånger:


 • FlödesTräna! Dela och ta emot från den oändliga kraften.
 • Att stödjas, coachas och hållas inom fältet av oändliga möjligheter.
 • Få medvetet medvetenhet om den oändliga kärleken och flödet och notera stunderna av både dissonans och harmoni utan att värdera.
 • Att tillåta flödesenergierna komma igenom ditt system medvetet för att ta emot kärleken.
 • Bidra med det du vill uppleva och därigenom öppna upp för att ta emot det du sänder ut.


Det här femfaldiga svaret omfattar hur du kommer att stödjas genom dessa 22 dagar.Marika kommer hålla dig i hjärtat alla dagar och dagligen fokusera på

att synliggöra valet inom dig, som hjälper dig att återvända till det naturliga flödet.


Det här är din möjlighet att välkomna

ett nytt genombrott och låta 2019 bli ditt bästa år hittills.

Ta chansen att vara med Marika i kärleksenergin i 22 dagar.

Marika är en av FlödesExperterna som har skapat FlödesTräning. Hon har kunskapen, gåvorna och insikterna för att öppna upp ett Flöde inom dig som skapar ett helt nytt liv.


Startar: 7 Maj


Plats: Där du är

Pris: Ordinare pris 1800 kr MEN VÄLJ DET ALTERNATIV SOM ÄR I RESONANS MED DIG 

Erfarenhet: Ingen tidigare erfarenhet krävs


För att köpa kursen klicka på Köp Nu och fyll i dina uppgifter


Vill du veta hur du enkelt går tillväga för att handla klicka här

Var med 22 dagar och betala 888 kr

Använd kod: ljus

Var med 22 dagar och betala 444 kr

Använd kod: kärlek

Var med 22 dagar och betala 222 kr

Använd kod: hela mig

Återvänd till flödet genom att bli badad i den frigörande, helande, läkande, EXPANDERANDE energin i 22 dagar

       VARFÖR VÄLJA OSS?


 • En investering för livet
 • Nöjda kunder
 • Lång erfarenhet

KONTAKT


info@varamedveten.se

Lars: 0708 34 64 81

Marika: 0723 50 83 53